MUSTAQILLIK YILLARIDA OʻZBEKISTONNING IQTISODIY RIVOJLANISHI: ZIDDIYAT VA MUAMMOLAR (Qo‘qon DPI. Ilmiy xabarlar jurnali, 2026)
Mazkur maqolada Oʻzbekiston Respublikasining mustaqillik yillaridagi iqtisodiy rivojlanish jarayonlari, amalga oshirilgan iqtisodiy islohotlar, ularning natijalari hamda yuzaga kelgan ziddiyat va muammolar tahlil qilinadi. Shuningdek, iqtisodiyotning modernizatsiyasi, bozor iqtisodiyotiga oʻtish bosqichlari, investitsion muhit va bandlik masalalari yoritiladi.