(untitled) (Qo‘qon DPI. Ilmiy xabarlar jurnali, 2025)
Ushbu maqolada komptentlik va uning turlari, pedagog olimlarning komptentlik va uning turlariga qarashlarining mazmun va mohiyati, zamonaviy ta’limda qobiliyatli pedagoglarning o’zia hos komptentliklari bilan pedogogik faoliyatni tubdan o’zgarib borishi bo’yicha ilmiy xulosalar va tavsiyalar ishlab chiqilgan.