(untitled) (Qo‘qon DPI. Ilmiy xabarlar jurnali, 2026)
Ushbu maqolada nofilologik yo‘nalishlarda ingliz tilini o‘qitishning nazariy, metodik va konseptual asoslari tahlil qilingan. Ingliz tilini kasbiy faoliyat bilan integratsiyalash, kompetensiyaviy yondashuv, zamonaviy pedagogik texnologiyalar hamda kommunikativ metodlarning ta’lim jarayonidagi ahamiyati yoritilgan.