(untitled) (Qo‘qon DPI. Ilmiy xabarlar jurnali, 2026)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf ona tili darslarida oʻquvchilarning kommunikativ kompetensiyasini interfaol metodlar asosida rivojlantirish masalasi tadqiq etilgan. Izlanishda miqdoriy va sifat usullarini oʻz ichiga olgan kombinatsiyalashgan (mixed-